Amerikalinjen

Oslo – Güney Norveç, Oslo
Amerikalinjen Genel
Amerikalinjen Genel
Amerikalinjen Genel
Amerikalinjen Genel
Amerikalinjen Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Amerikalinjen
2 Jernbanetorget Oslo – Güney Norveç, Oslo

Amerikalinjen konaklamanızda Oslo merkezinde, Oslo Opera Binası ve Munch Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Nobel Barış Merkezi ile 1,6 km ve Aker Brygge ile 3,2 km mesafede.

Brasserie Atlas yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 122 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Avlu
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Çatı Katı (Loft), Balkon
Room
Deluxe Çatı Katı (Loft), Balkon
Room
Superior Oda (Explorer)
Room
Süit (Fortuna)
Room
Standard Oda (Cozy)
Room
Standard Oda (Explorer)
Room
Süit (Triton)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x