America's Inn Sugarland Stafford

Güneydoğu Teksas, Houston
America's Inn Sugarland Stafford Öne Çıkan Resim
America's Inn Sugarland Stafford Kahvaltı
America's Inn Sugarland Stafford Havuz
America's Inn Sugarland Stafford Lobi
America's Inn Sugarland Stafford Oda
Image More +1 fotoğraf
America's Inn Sugarland Stafford
10552 Southwest Fwy Güneydoğu Teksas, Houston

America's Inn Sugarland Stafford misafirlere Houston merkezinde, Westwood Golf Club ve Sky Zone Indoor Trampoline Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel CityCentre Alışveriş Merkezi ile 8,6 mi (13,8 km) ve NRG Park ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

120 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Houston bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 600 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x