Ameliko Zagori

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Zagori
Ameliko Zagori Genel
Ameliko Zagori Genel
Ameliko Zagori Genel
Ameliko Zagori Genel
Ameliko Zagori Genel
Image More +75 fotoğraf
Ameliko Zagori
Ano Pedina Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Zagori

Ameliko Zagori misafirlere Zagori bölgesinde, dağda ve Settlement of Molossos ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Saint Paraskevi Manastırı ile 5,6 mi (9,1 km) ve Vikos Geçidi ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Ameliko ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde alışveriş, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Süit, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x