Amaryllis Boutique Guest House

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Zagori
Amaryllis Boutique Guest House Genel
Amaryllis Boutique Guest House Genel
Amaryllis Boutique Guest House Genel
Amaryllis Boutique Guest House Genel
Amaryllis Boutique Guest House Genel
Image More +73 fotoğraf
Amaryllis Boutique Guest House
Ano Pedinon Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Zagori

Zagori bölgesindeki Amaryllis Boutique Guest House konaklamanızda, Settlement of Molossos ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Saint Paraskevi Manastırı ile 5,8 mi (9,4 km) ve Vikos Geçidi ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şömine
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Şömine
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Traditional
Traditional Ev (4 bedrooms)
Traditional
Traditional Ev (8 bedrooms)
Ev,
Ev, 2 Yatak Odası (Stone building)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x