Ambrosio Relais

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Ambrosio Relais Öne Çıkan Resim
Ambrosio Relais Dış Mekan
Ambrosio Relais Dış Mekan
Ambrosio Relais Oda Manzaraları
Ambrosio Relais Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Ambrosio Relais
Corso Italia 322 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Ambrosio Relais size Sorrento merkezinde, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 15,3 mi (24,6 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 20,2 mi (32,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Toskana stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Sıra Ev, Teras
Comfort
Comfort Apart Daire
Room
Superior Sıra Ev, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x