Ambleside Luxury Bed & Breakfast

Top Of The South, Nelson
Ambleside Luxury Bed & Breakfast Genel
Ambleside Luxury Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Ambleside Luxury Bed & Breakfast Dış Mekan
Ambleside Luxury Bed & Breakfast Dış Mekan
Ambleside Luxury Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Ambleside Luxury Bed & Breakfast
237 Annesbrook Drive Wakatu Top Of The South, Nelson

Nelson (Wakatu) bölgesindeki Ambleside Luxury Bed & Breakfast misafirlere World of Wearable Art and Collectable Cars ve Burrell Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Natureland Hayvanat Bahçesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Nelson Golf Links ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda Ambleside Luxury Bed & Breakfast misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için DVD oynatıcı olan 4 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Oda ve kahvaltı sunan otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda, Engellilere Uygun, Banyolu/Duşlu
Honeymoon
Honeymoon Süit
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x