Asure Fountain Resort Motel

Top Of The South, Tahunanui
Asure Fountain Resort Motel Genel
Asure Fountain Resort Motel Genel
Asure Fountain Resort Motel Öne Çıkan Resim
Asure Fountain Resort Motel İç Mekan
Asure Fountain Resort Motel Oda Manzaraları
Image More +12 fotoğraf
Asure Fountain Resort Motel
77 Green Street Tahunanui Beach Top Of The South, Tahunanui

Asure Fountain Resort Motel misafirlere Nelson (Tahunanui) bölgesinde, Burrell Park ve Natureland Hayvanat Bahçesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Nelson Golf Links ile 0,7 mi (1,1 km) ve Nelson Fun Park ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x