Ambelas Mare

Decentralized Administration Of The Aegean, Ampelas
Ambelas Mare Genel
Ambelas Mare Öne Çıkan Resim
Ambelas Mare Dış Mekan
Ambelas Mare Dış Mekan
Ambelas Mare Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Ambelas Mare
Ambelas Naoussa Decentralized Administration Of The Aegean, Ampelas

Ambelas Mare konaklamanızda Paros bölgesinde, Naousa Limanı ile 5,4 km (3,4 mi) ve Kolymbithres Plajı ile 6,6 km (4,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Livadia Plajı ile 13,4 km ve Parikia Limanı ile 13,6 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Basic
Basic Stüdyo
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x