Arokaria Seaside

Decentralized Administration Of The Aegean, Ampelas
Arokaria Seaside Öne Çıkan Resim
Arokaria Seaside Dış Mekan
Arokaria Seaside Dış Mekan
Arokaria Seaside Oda Manzaraları
Arokaria Seaside Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
Arokaria Seaside
Ampelas Decentralized Administration Of The Aegean, Ampelas

Arokaria Seaside misafirlere Paros bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Ampelas Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Parikia Limanı ile 8,3 mi (13,3 km) ve Naousa Limanı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Arokaria Seaside misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı
Apart
Apart Daire, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x