Ambassador Bangkok Hotel

Orta Tayland, Bangkok
Ambassador Bangkok Hotel Genel
Ambassador Bangkok Hotel Genel
Ambassador Bangkok Hotel Genel
Ambassador Bangkok Hotel Genel
Ambassador Bangkok Hotel Genel
Image More +66 fotoğraf
Ambassador Bangkok Hotel
171 Soi 11 Sukhumvit Road Orta Tayland, Bangkok

Ambassador Bangkok Hotel misafirlere Bangkok (Sukhumvit) bölgesinde, Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Khaosan Caddesi ile 7,3 mi (11,7 km) ve Erawan Mabedi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 760 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Privilege
Privilege Double Bed Sky Wing
Amtel
Amtel Suite Double Bed Square Wing
Superior
Superior Twin Bed Sky Wing
Room
Standard Double Bed Square Wing
Room
Superior Double Bed Sky Wing
Room
Deluxe Double Bed Sky Wing
Room
Standard Twin Bed Square Wing
Room
Deluxe Twin Bed Sky Wing
Room
Privilege Twin Bed Sky Wing
Room
Superior Suite Double Bed Sky Wing

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x