Amazon Garden Ecolodge

Ormanlık Bölge, Punchana
Amazon Garden Ecolodge Genel
Amazon Garden Ecolodge Genel
Amazon Garden Ecolodge Öne Çıkan Resim
Amazon Garden Ecolodge Dış Mekan
Amazon Garden Ecolodge Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Amazon Garden Ecolodge
Orillas del Rio Momon a 60 Km de Iquito Ormanlık Bölge, Punchana

Amazon Garden Ecolodge misafirlere Punchana bölgesinde, nehir üzerinde, Amazon River ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede ve Quistacocha Zoo ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Clínica Tramazon Doctor Iquitos Sağlık Ocağı ile 7,5 mi (12,1 km) ve Amazon Golf Course ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı Amazon Garden misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Bungalov, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x