La Casona Inn

Ormanlık Bölge, Iquitos
La Casona Inn Öne Çıkan Resim
La Casona Inn Dış Mekan
La Casona Inn Dış Mekan
La Casona Inn İç Mekan
La Casona Inn İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
La Casona Inn
calle Callao 540 Ormanlık Bölge, Iquitos

Iquitos bölgesindeki La Casona Inn konaklamanızda, Clínica Tramazon Doctor Iquitos Sağlık Ocağı ve Amazon Golf Course ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tarapaca Yürüyüş Yolu ile 0,7 mi (1,2 km) ve Iquitos Katedrali ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Basic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x