Amatte Wellnest Community

El Bajio, San Miguel de Allende
Amatte Wellnest Community Genel
Amatte Wellnest Community Öne Çıkan Resim
Amatte Wellnest Community Dış Mekan
Amatte Wellnest Community Dış Mekan
Amatte Wellnest Community Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Amatte Wellnest Community
Salida Real a Queretaro 168 El Bajio, San Miguel de Allende

Amatte Wellnest Community misafirlere San Miguel de Allende merkezinde, El Chorro Street ve El Mirador Gözlem Noktası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Escondido Bölgesi ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Amatte Wellnest Community içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 5 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Stüdyo Süit
Grand
Grand Tek Büyük Yataklı Oda
Villa
Villa
Room
Superior Stüdyo
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Junior Oda
Room
Classic Oda
Room
Premier Oda
Room
Premier Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x