Amatara Arya Ubud

Lesser Sunda Islands, Singakerta
Amatara Arya Ubud Genel
Amatara Arya Ubud Öne Çıkan Resim
Amatara Arya Ubud Dış Mekan
Amatara Arya Ubud Dış Mekan
Amatara Arya Ubud İç Mekan
Image More +76 fotoğraf
Amatara Arya Ubud
Jl. Raya Tebongkang Sayan Lesser Sunda Islands, Singakerta

Ubud bölgesindeki Amatara Arya Ubud konaklamanızda, Pura Dalem Agung Padangtegal ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Seminyak Plajı ile 16,2 mi (26 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 3 Yatak Odası (with Private Pool)
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası (Batu Kurung with Private Pool)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (with Shower)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (with Bath)
Room
Süit
Room
Family Five-Bedroom Villa with Private Pool and Free Benefits
Room
Exclusive Villa, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x