Pondok Ayu Shanti

Lesser Sunda Islands, Singakerta
Pondok Ayu Shanti Öne Çıkan Resim
Pondok Ayu Shanti Dış Mekan
Pondok Ayu Shanti Dış Mekan
Pondok Ayu Shanti Yerinde Yemek
Pondok Ayu Shanti Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Pondok Ayu Shanti
Jl. Raya Singakerta Jalan Campuhan III, 80571 Ubud Lesser Sunda Islands, Singakerta

Ubud bölgesindeki Pondok Ayu Shanti konaklamanızda, Agung Rai Sanat Müzesi ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Sanur Plajı ile 13,4 mi (21,5 km) ve Seminyak Plajı ile 17,4 mi (28 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x