Amaru Colonial

Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi
Amaru Colonial Öne Çıkan Resim
Amaru Colonial Dış Mekan
Amaru Colonial Dış Mekan
Amaru Colonial Dış Mekan
Amaru Colonial Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Amaru Colonial
Calle Chihuanpata, 642 Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi

Amaru Colonial Cusco merkezinde, San Blas Kilisesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Cusco Katedrali ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Coricancha Tapınağı Müzesi ile 1,4 km (0,9 mil) ve Plaza de Armas meydanı ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Hostelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x