Amara Giri 2

Bongkasa Pertiwi
Amara Giri 2 Öne Çıkan Resim
Amara Giri 2 Dış Mekan
Amara Giri 2 Dış Mekan
Amara Giri 2 Dış Mekan
Amara Giri 2 Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Amara Giri 2
Jl. Dewi Saraswati Banjar Karangdalem I Desa Bongkasa Pertiwi , Bongkasa Pertiwi

Ubud bölgesindeki Amara Giri 2 konaklamanızda Scenic Rice Paddy Walk ve John Hardy Ubud Tasarım Stüdyosu ve Atölyesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 9,6 mi (15,4 km) ve Sangeh Maymun Ormanı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Misafirlere özel havuz olan odalarda ev konforu sunulmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler vardır.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, lobide kahve servisi ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Honeymoon Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x