Villa Neyang

Lesser Sunda Islands, Kedewatan
Villa Neyang Genel
Villa Neyang Genel
Villa Neyang Genel
Villa Neyang Genel
Villa Neyang Genel
Image More +78 fotoğraf
Villa Neyang
Jalan Taman Sari Banjar Tanggayuda, Kedewatan Ubud Lesser Sunda Islands, Kedewatan

Ubud bölgesindeki Villa Neyang misafirlere nehir kıyısında, Alila Ubud Sanat Galerisi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Neka Sanat Müzesi ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Blanco Müzesi ile 5,9 km (3,7 mil) ve Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x