Amar Hotel

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Amar Hotel Genel
Amar Hotel Öne Çıkan Resim
Amar Hotel Dış Mekan
Amar Hotel Yerinde Yemek
Amar Hotel Banyo Tipleri
Image More +7 fotoğraf
Amar Hotel
Kalimati, Tahachal Katmandu Vadisi, Kathmandu

Kathmandu bölgesindeki Amar Hotel konaklamanızda, Chhauni Ulusal Müzesi ve Hippi Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 5 mi (8,1 km) ve Boudhanath ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Vadi Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x