Amani Hotel Suites & Spa

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Amani Hotel Suites & Spa Genel
Amani Hotel Suites & Spa Genel
Amani Hotel Suites & Spa Genel
Amani Hotel Suites & Spa Genel
Amani Hotel Suites & Spa Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Amani Hotel Suites & Spa
Avenue Mohamed 6, 11 Aboubakr Seddik Hivernage Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Amani Hotel Suites & Spa konaklamanızda Marrakech merkezinde, Palais des Congres (Kongre Sarayı) ve Menara Bahçeleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Koutoubia Minaresi ile 3 km (1,9 mi) ve Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 3,6 km (2,2 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için KARMA restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 37 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz, buhar odası ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Senior
Senior Suite
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x