Aman-i-khas

Sawai Madhopur
Aman-i-khas Genel
Aman-i-khas Genel
Aman-i-khas Genel
Aman-i-khas Genel
Aman-i-khas Genel
Image More +13 fotoğraf
Aman-i-khas
Ranthambhore Sherpur, Khiljipur , Sawai Madhopur

Sawai Madhopur bölgesindeki Aman-i-khas misafirlere milli parkta, Ranthambore Ulusal Parkı ve Wild Dragon Macera Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ranthambore Hisarı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Padam Talao ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Otelin restoranı Dining Tent misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için alakart dâhildir.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Safari sırasında yerel doğal yaşamı gözlemleyin, sonra sağlık kulübü ve açık havuz ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çadır
Çadır (Tent)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x