Tiger Moon Resort

Sawai Madhopur
Tiger Moon Resort Genel
Tiger Moon Resort Genel
Tiger Moon Resort Genel
Tiger Moon Resort Genel
Tiger Moon Resort Genel
Image More +28 fotoğraf
Tiger Moon Resort
Ranthambore National Park Village Sherpur, Khelchipur , Sawai Madhopur

Tiger Moon Resort misafirlere Sawai Madhopur bölgesinde, milli parkta ve Ranthambore Ulusal Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Ranthambore Hisarı ile 4 mi (6,4 km) ve Padam Talao ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 36 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz safari deneyimi yaşayabilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz ve karaoke vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kır Evi
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x