Amaan Ocean Kihinani Hotel

Zanzibar, Bububu
Amaan Ocean Kihinani Hotel Genel
Amaan Ocean Kihinani Hotel Genel
Amaan Ocean Kihinani Hotel Öne Çıkan Resim
Amaan Ocean Kihinani Hotel Dış Mekan
Amaan Ocean Kihinani Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Amaan Ocean Kihinani Hotel
Kihinani Zanzibar, Bububu

Bububu bölgesindeki Amaan Ocean Kihinani Hotel konaklamanızda, Siso Spice Farm ve Kariakoo Amusement Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Masingini Forest ile 3,5 mi (5,6 km) ve Chapwani Adası ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Amaan Ocean Kihinani Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

50 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x