Amaan Nungwi Hotel

Zanzibar, Nungwi
Amaan Nungwi Hotel Öne Çıkan Resim
Amaan Nungwi Hotel Dış Mekan
Amaan Nungwi Hotel Oda Manzaraları
Amaan Nungwi Hotel Banyo Tipleri
Amaan Nungwi Hotel Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
Amaan Nungwi Hotel
Nungwi Zanzibar, Nungwi

Amaan Nungwi Hotel misafirlere Nungwi bölgesinde, plaj yakınında, Nungwi Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Nungwi Natural Aquarium ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kendwa Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Mnarani Doğal Akvaryumu ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

48 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x