Altis Grand Hotel

Estremadura, Lizbon
Altis Grand Hotel Genel
Altis Grand Hotel Genel
Altis Grand Hotel Genel
Altis Grand Hotel Genel
Altis Grand Hotel Genel
Image More +67 fotoğraf
Altis Grand Hotel
Rua Castilho, 11 Estremadura, Lizbon

Altis Grand Hotel konaklamanızda, Lizbon merkezinde, Cinemateca Portuguesa Müzesi ve Medeiros e Almeida Müzesi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Botanik Bahçesi ile 0,3 km ve Avenida da Liberdade ile 0,9 km mesafede.

Rio de Janeiro yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

300 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (with Extra Bed)
Premier
Premier Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (with Extra Bed)
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x