Alte Tradition Guest House

Sotavento, Alte
Alte Tradition Guest House Öne Çıkan Resim
Alte Tradition Guest House Dış Mekan
Alte Tradition Guest House Dış Mekan
Alte Tradition Guest House İç Mekan
Alte Tradition Guest House İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Alte Tradition Guest House
Largo José da Graça 3, 3A Sotavento, Alte

Alte Tradition Guest House misafirlere Loule (Alte) bölgesinde, Acordeao Müzesi ve Rocha Da Pena Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Albufeira Eski Şehir Meydanı ile 19,1 mi (30,8 km) ve Falesia Plajı ile 22,5 mi (36,2 km) mesafede.

Alte Tradition Guest House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x