Alpin & Vital Hotel La Perla

Castelrotto
Alpin & Vital Hotel La Perla Genel
Alpin & Vital Hotel La Perla Öne Çıkan Resim
Alpin & Vital Hotel La Perla Dış Mekan
Alpin & Vital Hotel La Perla Dış Mekan
Alpin & Vital Hotel La Perla Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Alpin & Vital Hotel La Perla
Via Digon 8 , Castelrotto

Alpin & Vital Hotel La Perla konaklamanızda Castelrotto bölgesinde, milli parkta, Val Gardena Vadisi yakınında ve Seceda Kayak Alanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Resciesa Kablolu Treni ile 1,7 km ve St. Ulrich-Seiser Alm Teleferiği ile 7 km mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı La Perla ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 39 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Süit
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x