Boutique Hotel Planlim

Ortisei
Boutique Hotel Planlim Genel
Boutique Hotel Planlim Genel
Boutique Hotel Planlim Öne Çıkan Resim
Boutique Hotel Planlim Dış Mekan
Boutique Hotel Planlim İç Mekan
Image More +64 fotoğraf
Boutique Hotel Planlim
Muredastraße 29 , Ortisei

Boutique Hotel Planlim misafirlere Ortisei bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Dolomit ve Val Gardena Vadisi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 9,4 mi (15,2 km) ve Sant'Udalrico Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Boutique Hotel Planlim misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 odada ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Family Apart Daire
Room
Basic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x