Alonia Hotel Apartments

Skoutelonas
Alonia Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Alonia Hotel Apartments Dış Mekan
Alonia Hotel Apartments Dış Mekan
Alonia Hotel Apartments Dış Mekan
Alonia Hotel Apartments Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Alonia Hotel Apartments
Skoutelonas , Skoutelonas

Platanias bölgesindeki Alonia Hotel Apartments konaklamanızda, Girit Ortodoks Akademisi ve Tavrontis Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Agia Marinası Plajı ile 7,5 mi (12,1 km) ve Balos Plajı ile 19,5 mi (31,4 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç LED televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı (5 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x