Along River Ridge

Güney Alberta, Calgary
Along River Ridge Genel
Along River Ridge Genel
Along River Ridge Genel
Along River Ridge Genel
Along River Ridge Öne Çıkan Resim
Image More +131 fotoğraf
Along River Ridge
1919 52nd St NW Güney Alberta, Calgary

Along River Ridge size Calgary merkezinde, Bow River ile 3 dakika yürüyüş ve Shouldice Athletic Park Kanada futbolu stadı ile 12 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Calgary Üniversitesi ile 2,6 mi (4,3 km) ve Calgary Hayvanat Bahçesi ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Luxury
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x