Aloha Hotel

Metro Luzon Urban Beltway, Ermita Night District
Aloha Hotel Genel
Aloha Hotel Öne Çıkan Resim
Aloha Hotel Dış Mekan
Aloha Hotel İç Mekan
Aloha Hotel İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Aloha Hotel
2150 Roxas Boulevard Malate Metro Luzon Urban Beltway, Ermita Night District

Aloha Hotel size Manila (Malate) bölgesinde, Manila Körfezi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM Mall of Asia ile 2,5 mi (4,1 km) ve Manila Okyanus Parkı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Çin mutfağı seven misafirler için Sze Chuan House ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 96 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bayside
Bayside
Room
Cityside

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x