Aloft Celaya, a Marriott Hotel

Bajio, Celaya
Aloft Celaya, a Marriott Hotel Genel
Aloft Celaya, a Marriott Hotel Genel
Aloft Celaya, a Marriott Hotel Genel
Aloft Celaya, a Marriott Hotel Genel
Aloft Celaya, a Marriott Hotel Genel
Image More +58 fotoğraf
Aloft Celaya, a Marriott Hotel
Av. Eje Nor Oriente 177 Compuertas del Campestre Bajio, Celaya

Aloft Celaya, a Marriott Hotel misafirlere Celaya merkezinde, Galerias Celaya Alışveriş Merkezi ve Lasallista Benavente Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Santiago de Queretaro Su Kemeri ile 29,9 mi (48 km) ve Instituto Tecnologico de Celaya ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Nook misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 192 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 10 kilometre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
aloft, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
aloft, Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
aloft, Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x