Almond Hotel Bassac River

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Almond Hotel Bassac River Genel
Almond Hotel Bassac River Genel
Almond Hotel Bassac River Genel
Almond Hotel Bassac River Genel
Almond Hotel Bassac River Öne Çıkan Resim
Image More +107 fotoğraf
Almond Hotel Bassac River
No. 02 SangkatTonle Bassac Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Almond Hotel Bassac River misafirlere Phnom Penh (Chamkar Mon) bölgesinde, AEON Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Prayuvong Buddha Factories ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nehir Kıyısı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Çin mutfağı sevenler için Sevensea restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler 1 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Phnom Penh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1240 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double - City View (Bassac)
Deluxe
Deluxe Twin - Garden View (Tonle Sap)
Room
Deluxe Double - Garden View (Tonle Sap)
Room
Deluxe Double - River View (Mekong)
Room
Executive Suite - River View (Corner)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Bassac)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x