Almasi Oceanfront Apartment

Kenya Coast, Mombasa
Almasi Oceanfront Apartment Öne Çıkan Resim
Almasi Oceanfront Apartment Dış Mekan
Almasi Oceanfront Apartment Dış Mekan
Almasi Oceanfront Apartment Banyo Tipleri
Almasi Oceanfront Apartment Mutfak
Image More +6 fotoğraf
Almasi Oceanfront Apartment
4th Avenue Kenya Coast, Mombasa

Bu apart daire misafirlere Mombasa bölgesinde, eğlence bölgesinde, City Mall Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Haller Park ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Nguuni Nature Sanctuary ile 1,6 mi (2,6 km) ve Leisure Golf Club ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için dairede bir memory foam (visko elastik) yatak mevcuttur. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç LCD televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x