Alloggio Re Di Roma

Roma
Alloggio Re Di Roma Genel
Alloggio Re Di Roma Genel
Alloggio Re Di Roma Genel
Alloggio Re Di Roma Genel
Alloggio Re Di Roma Genel
Image More +84 fotoğraf
Alloggio Re Di Roma
Via Appia Nuova 197 , Roma

Alloggio Re Di Roma size Roma merkezinde, Kolezyum ve Roma Forumu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel İspanyol Basamakları ile 3 mi (4,8 km) ve Trevi Çeşmesi ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 3 klimalı odada mikrodalga fırın ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Ortak Banyo, Şehir Manzaralı
Economy
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Şehir Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Ortak Banyo
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x