All Over Africa Guest House

Highveld Ridge, Kempton Park
All Over Africa Guest House Genel
All Over Africa Guest House Öne Çıkan Resim
All Over Africa Guest House Dış Mekan
All Over Africa Guest House İç Mekan
All Over Africa Guest House Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
All Over Africa Guest House
133 Ambrosia Road, Birch Acres Highveld Ridge, Kempton Park

Kempton Park bölgesindeki All Over Africa Guest House misafirlere banliyöde, Festival Mall ve Kempton Park Golf Club ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Greenstone Alışveriş Merkezi ile 12,4 km (7,7 mil) ve Mall of Africa ile 12,9 km (8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca piknik alanı, barbekü ızgaraları ve bisiklet park alanı vardır. Misafirler 10.00 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda (Lion)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Buffalo)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Elephant)
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Rhino)
Room
Comfort Oda
Room
Comfort Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x