All At Jazz

Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi
All At Jazz Genel
All At Jazz Genel
All At Jazz Öne Çıkan Resim
All At Jazz Dış Mekan
All At Jazz Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
All At Jazz
Tower D, Jazz Residences Nicanor Garcia Street Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi

Makati (Makati Merkez İş Bölgesi) bölgesindeki bu apart otel misafirlere Avustralya Elçiliği Manila ve Filipinler Kanada Elçiliği ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire SM Mall of Asia ile 4,1 mi (6,6 km) ve Fort Bonifacio Merkezi İş Bölgesi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Bu apart dairede, 5 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Misafirler için apart dairede bir Tempur-Pedic yatak mevcuttur. Size özel, balkon veya veranda vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları izlenebilen bir 42-inç düz ekran televizyon var.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Köşe
Room
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x