Alimop Lodge Inn Bed and Breakfast

Highveld Ridge, Midrand
Alimop Lodge Inn Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Alimop Lodge Inn Bed and Breakfast Dış Mekan
Alimop Lodge Inn Bed and Breakfast Dış Mekan
Alimop Lodge Inn Bed and Breakfast Dış Mekan
Alimop Lodge Inn Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Alimop Lodge Inn Bed and Breakfast
25 Blackwood Circle Noordywk Highveld Ridge, Midrand

Midrand bölgesindeki Alimop Lodge Inn Bed and Breakfast konaklamanızda, Vodaworld ve Blue Valley Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Montecasino Kumarhanesi ile 15,2 mi (24,4 km) ve Boulders Alışveriş Merkezi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
City Süit, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x