Alibi's Well Villa

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Jambiani
Alibi's Well Villa Öne Çıkan Resim
Alibi's Well Villa Dış Mekan
Alibi's Well Villa Dış Mekan
Alibi's Well Villa Dış Mekan
Alibi's Well Villa Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Alibi's Well Villa
Jambiani East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Jambiani

Jambiani bölgesindeki Alibi's Well Villa misafirlere okyanus kıyısında, Jambiani Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kuza Mağarası ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Kite Centre Zanzibar ile 4 km (2,5 mi) ve Paje Plajı ile 4 km (2,5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 3 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Denize Sıfır
Family
Family Stüdyo Süit, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x