Alia Inn Boutique

Orta Meksika, Napoles
Alia Inn Boutique Oda Düzeni
Alia Inn Boutique Oda Düzeni
Alia Inn Boutique Oda Düzeni
Alia Inn Boutique Oda Düzeni
Alia Inn Boutique Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Alia Inn Boutique
178 C. Nueva York Nápoles Orta Meksika, Napoles

Alia Inn Boutique size Meksiko (Benito Juarez) bölgesinde, Paseo de la Reforma Caddesi ve Mexico City Dünya Ticaret Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Zocalo ile 5,5 mi (8,8 km) ve Autodromo Hermanos Rodriguez ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Queen
Top
Top Suite King
Room
Balcony Suite King
Room
Balcony Junior King
Room
Balcony Master King
Room
Doble Suite Queen

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x