Algen's Dive Resort

Mahinog
Algen's Dive Resort Öne Çıkan Resim
Algen's Dive Resort Dış Mekan
Algen's Dive Resort Dış Mekan
Algen's Dive Resort Dış Mekan
Algen's Dive Resort Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Algen's Dive Resort
Catohugan, Mahinog , Mahinog

Algen's Dive Resort misafirlere Mahinog bölgesinde, plajda ve Mantigue Island ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Benoni Ferry Terminal ile 3,9 mi (6,2 km) ve Balbagon Ferry Terminal ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirlere her gün 5.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Karaoke gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda (Airconditioned)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x