A-Frame Volcano House

Mambajao
A-Frame Volcano House Öne Çıkan Resim
A-Frame Volcano House Dış Mekan
A-Frame Volcano House Dış Mekan
A-Frame Volcano House Dış Mekan
A-Frame Volcano House Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
A-Frame Volcano House
Volcano House, Road to Itum Km11 , Mambajao

Bu tatil evi misafirlere Mambajao bölgesinde, dağda, Tuasan Şelaleleri ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede ve Katibawasan Şelalesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Mambajao Parola Parkı ile 4,7 mi (7,5 km) ve Balbagon Ferry Terminal ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu konforlu tatil evinde şömine ve Akıllı televizyonlar ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Ortak/paylaşılan mutfakta yemek yapabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirlere bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Ev, 5 Yatak Odası, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x