Aleksandrovskiy Hotel

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Aleksandrovskiy Hotel Genel
Aleksandrovskiy Hotel Genel
Aleksandrovskiy Hotel Genel
Aleksandrovskiy Hotel Genel
Aleksandrovskiy Hotel Genel
Image More +124 fotoğraf
Aleksandrovskiy Hotel
12 Aleksandrovskiy Avenue Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Odessa (Odessa Kent Merkezi) bölgesindeki Aleksandrovskiy Hotel konaklamanızda Athena ve Odesa Numismatics Museum ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Şehir Bahçesi ile 0,7 km ve Saint Preobrazhensky Katedrali ile 0,8 km mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Cellini yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

84 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Odessa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1130 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit, Teras
Room
Classic Oda, Penceresiz

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x