Albergo del Sedile

Sasso Caveoso
Albergo del Sedile Genel
Albergo del Sedile Genel
Albergo del Sedile Genel
Albergo del Sedile Genel
Albergo del Sedile Genel
Image More +89 fotoğraf
Albergo del Sedile
Recinto del Sedile 4 , Sasso Caveoso

Albergo del Sedile misafirlere Matera bölgesinde, tarihi bölgede, Sassi di Matera ve Museo Nazionale Ridola yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Matera ve Sassi Seyir Noktası ile 4,9 mi (8 km) ve Museo della Scultura Contemporanea ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Sauna, Ek Bina
Room
Deluxe Oda, Özel Banyo, Ek Bina (Via Gradoni Municipio)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x