Albatros Laguna Vista Resort

Sinai Peninsula, Nabq
Albatros Laguna Vista Resort Genel
Albatros Laguna Vista Resort Genel
Albatros Laguna Vista Resort Genel
Albatros Laguna Vista Resort Genel
Albatros Laguna Vista Resort Genel
Image More +77 fotoğraf
Albatros Laguna Vista Resort
Nabq Bay Sinai Peninsula, Nabq

Şarm El-Şeyh bölgesindeki Albatros Laguna Vista Resort konaklamanızda Nabq Bay ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Rehana Plajı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Naama Körfezi ile 14,7 mi (23,7 km) ve SOHO Meydanı ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Bu resort otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Culina yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 542 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz 7 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x