Al Seef Hotel

Sharjah
Al Seef Hotel Genel
Al Seef Hotel Öne Çıkan Resim
Al Seef Hotel Kahvaltı
Al Seef Hotel Kahvaltı
Al Seef Hotel Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Al Seef Hotel
Al Kahn Road , Sharjah

Sharjah (Plaj ve Sahil) bölgesindeki Al Seef Hotel misafirlere Al Jazeera Parkı ve Sharjah Akvaryumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Creek ile 9,9 mi (16 km) ve Gold Souk ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

92 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x