Al Bustan Hotel

Sharjah
Al Bustan Hotel Genel
Al Bustan Hotel Öne Çıkan Resim
Al Bustan Hotel İç Mekan
Al Bustan Hotel Yerinde Yemek
Al Bustan Hotel Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Al Bustan Hotel
Al Khan Street , Sharjah

Sharjah bölgesindeki Al Bustan Hotel konaklamanızda, Sharjah Akvaryumu ve Al Jazeera Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Dubai Creek ile 9,6 mi (15,4 km) ve Gold Souk ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için AlBustan Restaurant (GF) ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 100 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x