Al Murooj Hotel Apartments

‘Udhaybah
Al Murooj Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Al Murooj Hotel Apartments Dış Mekan
Al Murooj Hotel Apartments Dış Mekan
Al Murooj Hotel Apartments Oda Düzeni
Al Murooj Hotel Apartments Oda Düzeni
Image More +7 fotoğraf
Al Murooj Hotel Apartments
Al Ghubrah, Al Azaiba , ‘Udhaybah

Al Murooj Hotel Apartments misafirlere Maskat (Azaiba) bölgesinde, Sultan Qaboos Ulu Camisi ve Almouj Golf Sahası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Sultan Qaboos Spor Kompleksi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Muscat Grand Mall Alışveriş Merkezi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x