Al Manaf Hotel Suites

Maskat
Al Manaf Hotel Suites Öne Çıkan Resim
Al Manaf Hotel Suites Dış Mekan
Al Manaf Hotel Suites Dış Mekan
Al Manaf Hotel Suites Yerinde Yemek
Al Manaf Hotel Suites Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Al Manaf Hotel Suites
Building 167, Street 99 , Maskat

Al Manaf Hotel Suites misafirlere Maskat (Azaiba) bölgesinde, Sultan Qaboos Ulu Camisi ve Almouj Golf Sahası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Sultan Qaboos Spor Kompleksi ile 3,9 mi (6,2 km) ve Umman Kongre ve Gösteri Merkezi ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x