Al Diar Mina

Abu Dabi
Al Diar Mina Öne Çıkan Resim
Al Diar Mina Kahvaltı
Al Diar Mina Yerinde Yemek
Al Diar Mina Yerinde Yemek
Al Diar Mina Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Al Diar Mina
Mina Rd., Po Box 44421, S/N , Abu Dabi

Al Diar Mina misafirlere Abu Dabi merkezinde, Abu Dhabi Corniche ve The Corniche ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Büyük Sheikh Zayed Camisi ile 11,8 mi (19,1 km) ve Louvre Abu Dabi ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Wasabi restoranı ideal, bu restoran Japon mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 87 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için buhar odası ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x